Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Fontos tippek a weboldalak üzemeltetéséhez E-mail
Tartalomjegyzék
Fontos tippek a weboldalak üzemeltetéséhez
1. Egyéni 404 hibaoldal
2. www vagy nem www
3. Képek száma és mérete
4. Egyszerű navigálás
5. Logó, fejléc főoldalra ugorjon
Minden oldal
JP-Bookmark

Összegyűjtöttünk néhány megszívlelendő tippet weboldal üzemeltetőknek akik kezdők vagy nem goldoltak olyan dolgokra amelyek látogatóiknak kényelmes, praktikus és nem utolsó sorban hatékony megoldásokat kínálnak. Nem elég ugyanis a látogatókat a weboldalra csalni esetleg SEO-val, ott is kell tartani őket. • Hozzon létre egy egyéni 404 hibaweboldalt, hogy amikor a webhely látogatói elgépelik vagy esetleg nem található oldalra "URL-re" kerülnek a webhelyén, akkor is legyen lehetősége a weboldal 404-es hibaoldalán navigációs, keresési lehetőségre. Az egyszerű "Az oldal nem található" hibaüzenet nem barátságos, nem segítőkész így hamar elnavigálnak az oldalról.
  ( beállítási lehetőség .htacces -ben illetve joomla SEO esetében template felülírással)


 • Döntse el hogy weboldalát www.weboldalam .hu vagy csak simán weboldalam .hu alakban szeretné megmutatni. Ha eldöntötte ragaszkodjon hozzá és mindenhol úgy promotálja oldalát. Egyes vélemények szerint az emberek elkezdik automatikusan gépelni a www-t ha hallanak egy weboldalcímet, más vélemények szerint hallás után gépelik a böngésző címsorába. A lényeg hogy a weboldalát automatikusan arra irányíttassa amelyet eldöntött.
  ( beállítási lehetőség .htacces-ben )


 • Helyesen használja grafikákat, képeket. A képek mérete ne legyen se túl nagy se túl sok egy egy oldalon. A weboldalát böngésző felhasználók igen kényesek a sebességre. Joomla weboldalaknál használjon kép átméretező pluginokat így optimális lehet az oldalak betöltési sebessége.
  Ne feledje, weblapja egy webszerveren van tárolva ahol több más weboldal kiszolgálása osztozik ugyanazon a processzor, merevlemez és sávszélesség kapacitásokon.


 • A menüket, navigációs lehetőségeket következetesen használja. Mivel a látogató mindíg ugyanazon a helyen fogja keresni a menüt, keresősávot stb. Ezzel megkönnyíthető a látogatók mozgása a honlapon, kényelem érzetük nő.
  A keresősáv helye általában a jobb felső sarok és környéke.
  A főoldalra jutást a webhely logójának kattintására el lehessen érni.


 • A céglogó, az oldal fejlécében szereplő fő grafika az oldal tetején helyezkedjen el és kattintásra a weboldal főoldalára vezesse a látogatót. Ez gyakorlatilag webes szabvánnyá vált. A látogatók ma már elvárják, hogy a logóra kattintva a főoldalra jussanak. Ezáltal maga a főoldal menüpont értelmét vesztette. Az egyértelművé tételben azonban célszerű továbbra is alkalmazni vagy ha a logóra kattintás nem oldható meg.

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.