Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Újabb ingyenes előadás a JoomlaPortál távoktató rendszerében.
JP-Bookmark
joomlaportal eloadasok

Ingyenes előadást szervezünk mindazoknak, akik VirtueMart webáruházat üzemeltetenek, vagy későbbiekben szeretnének, esetleg érdeklődnek a bankkártyás fizetési lehetőségek iránt.

onlinepay-jpg-logo-feher

Elérhető az OTP-s fizetési komponens 2.xx-es verziója, ezzel egy időben az 1.xx-es verzió kivonásra kerül. Mivel a két verzió nem kompatibilis egymással, ezért ez lesz az előadás fő témája.

Természetesen nem csupán az OTP bankos frissítésről fogunk beszélni, hanem magáról az OnlinePay komponensről és a nemsokára bevezetésre kerülő új OnlinePay komponensről is.

Az online előadást  2011. július 11. -n  1700 órai kezdettel tartjuk - terveink szerint. Jelentkezni a http://www.joomlaportal.hu/index.php?option=com_onlineeloadas linken lehet, bárkinek akit érdekel a téma. Az előadás ingyenes és a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos kérdésekre adjuk meg a választ. Az előadást 1 - 1,5 órásra tervezzük az igényeknek megfelelően.

Az Online előadás szobáját az előadás kezdete előtt fél órával azaz 1630 -perckor nyitjuk meg. Az előadás hallgatásához flash és java alkalmazás futtatására képes böngészővel és hangszóróval kell rendelkezni. Mikorofon nem kötelező, de ha érdemi kérést tesz fel valaki akkor esetleg nem árt.

Az Online előadás felületének használatához egy kis videó segítég a "Bejelentkezés és az online előadás felületének használata" cikkben taláható.

Criscomp Informatika Kft. - Tóth Csaba

 


 


 

 

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.