Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

SPAM áradat - feltört weboldalak - hacked by Hmei7 E-mail
JP-Bookmark

no-spam-joomlaportal.jpg A 2012-es év végén és 2013 elején is hírlevélben hívtuk fel a figyelmét minden ügyfelünknek, hogy frissítsék rendszerüket mert súlyos biztonsági rés található egy népszerű Joomla komponens régebbi verzióiban.
Sokan nem szenteltek elég figyelmet erre és weboldaluk ontja a SPAM leveleket.
Ez még Önmagában nem is lenne probléma, de így jelentősen megnőtt hálózati forgalom és a kéretlen levelek ( legyen az reklám vagy nem reklám, belföldi vagy külföldi címzett) elküldhetetlenségének visszaigazolásai miatt a postafiókok megtelhetnek. Továbbá szervereink hamar SPAM küldő szervernek lesznek minősítve és az minden weboldal tulajdonosra kihat.  Mivel a hírleveleket esetlen nem minden felhasználó olvasta így most ezt itt is közzétesszük.  Tesszük ezt mindazért, hogy elkerüljék bérlőink hogy weboldaluk helyett ez az oldal jelenjen meg: http://www.joomlaportal.hu/felfuggesztve.html

 

Íme itt a hirlevélben 2013. január 06-án kiküldött hírlevél.

joomlaportal.hu logo

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Az elmúlt napokban, hetekben több ügyfelüket is figyelmeztetni kellett, hogy weboldalát támadás érte és kompromitálódott. Mivel ez a szám már meghaladta az általában szokásosat, így mi is megnéztük mi lehet a háttérben. Jellemzően a gyökér vagy a /tmp esetleg a /images  könyvtárban található egy x.txt az alábbi tartalommal:

hacked by Hmei7


Kérjük, hogy amennyiben ilyen fájlal találkozik azonnal értesítse webmesterét és frissíttesse rendszerét. Hasznos információ található az alábbi oldalon az eltávolítással kapcsolatban.
http://www.joshpate.com/2013/01/how-to-fix-hacked-by-hmei7-on-joomla-web-site/
http://www.joomlacontenteditor.net/news/item/jce-and-your-sites-security
 
Azon weboldalak amelyek kiegészítő szolgáltatásként rendelhető rendszeres karbantartási feladattal bíztak meg, semmilyen teendőjük nincs, oldaluk napi szinten van karbantartva.
 
 
 

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.