Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Online előadás a .hu domain nevek regisztrálásának változásaival kapcsolatban.
JP-Bookmark

Mint korábbi hírlevélből már értesülhetett arról, hogy a .hu domain nevek regisztrációjával kapcsolatos szabályzatváltozás miatt az eddigi 14 napos várólista megszűnik és helyette egy 8 napos "Feltételes használatba adás" fog működni.

Ennek a "kibeszélésére" illetve előnyére és nem utolsósorban hátrányára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Az online előadást  2011. június 2. -n  17 órai kezdettel tartjuk - terveink szerint. Jelentkezni a http://www.joomlaportal.hu/index.php?option=com_onlineeloadas linken lehet, bárkinek akit érdekel a téma. Az előadás ingyenes és a domain regisztrációval kapcsolatos kérdésekre adjuk meg a választ. Az előadást 1 - 1,5 órásra tervezzük az igényeknek megfelelően.
Előre is lehet kérdezni amit a JoomlaPortal.hu fórumán http://www.joomlaportal.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=60&Itemid=65 lehet feltenni amelyre legjobb tudásunk szerint fogunk válaszolni.

Az Online előadás szobáját az előadás kezdete előtt fél órával azaz 16.30 -perckor nyitjuk meg. Az előadás hallgatásához flash és java alkalmazás futtatására képes böngészővel és hangszóróval kell rendelkezni. Mikorofon nem kötelező, de ha érdemi kérést tesz fel valaki akkor esetéleg nem árt.

Az Online előadás felületének használatához egy kis videó segítég a "Bejelentkezés és az online előadás felületének használata" cikkben taláható.

Criscomp Informatika Kft. - Tóth Csaba
  

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.