Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Virtuemart webshopot használók részére fogyasztóvédelmi javaslatok - Technikai javítási lehetőségek biztosítása virtuemartban fogyasztóvédelem E-mail
Tartalomjegyzék
Virtuemart webshopot használók részére fogyasztóvédelmi javaslatok
Törvények
Technikai javítások
Árak, postázási költség
Minden oldal

  • A webáruház mindig köteles biztosítani a félrekattintások és adatbeviteli hibák kijavításának lehetőségét (például „vissza” vagy „kosár törlése, frissítése” ikonnal).
  • Az online webáruház üzemeltetője -kereskedő- köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.
  • A szerződés akkor jön létre, ha az online webáruház üzemeltetője -kereskedő- a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról vagy az üzlethelyiségben történő átvehetőségéről. A szerződés akkor is létrejön, ha a visszaigazolás után a kereskedő a megrendelt terméket leszállítja a fogyasztó részére. Tehát pl.
    adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a webshop által küldött "első" megrendelés visszaigazolásban foglalt feltételekkel, viszont ha másodszorra is megerősíti akkor már köteles. Ha programhiba vagy készlethiány miatt nem kerülhet a termék kiszállításra, úgy azt mindenképpen jelezni kell a megrendelő felé.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2020 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.