Nincs form védelem az oldalon E-mail
Tisztelt Látogató!


Ha Ön a weboldal tulajdonosa és nem érti miért ez az oldal jelenik meg sajátja helyett, kérjük olvasson tovább. Egyébként Ne olvasson tovább.

Megértését köszönjük.


Ez az üzenet azért jelent meg mert az Ön által használt JoomlaPortal.hu -s tárhelyén olyan oldal található amely nem tartalmaz ReCaptcha vagy hasonló SPAM védelmet. Így az Ön által karbantartott oldal SPAM küldésre fokozottan alkalmas és elérhetővé tesz olyan oldalt amely nem rendeltetésszerű és túlzott terhelést ad vagy ellenkezik az ISZT által kiadott és Magyarországon alkalmazott hálózathasználati irányelvekkel.

Kérjük ellenőrizze a weboldalát és szüntesse meg a kritikus sérülékenységet. Ha nem Ön a közvetlen megrendelő akkor kérjük keresse fel webmesterét, rendszergazdáját.

Ha úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg, akkor az impresszum oldalon található elérhetőségek valamelykén jelezze.
 

 
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az általunk szolgáltatott tárhelyen az Ön rendelkezésére bocsátott egységek miatt, bármilyen felénk irányuló hivatalos megkeresést Önök felé továbbítunk. Amennyiben nem szünteti meg a nem rendeltetészerű használat forrását úgy azt szolgáltatás ellehetettlenítési kísérletnek értékeljük, és szolgáltatást az Ön részéről történő felmondásnak tekintjük.
 


Köszönjük, hogy a JoomlaPortal.hu szolgáltatását használja!


joomlaportal.hu_logo Megértését köszönve:

JoomlaPortal.hu – Joomla!Tárhely üzletág
 
...::: :::...
server monitor JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 
Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.