Tárhelyszolgáltatás időtartama lejárt E-mail
 Tisztelt Látogató!


Ha Ön a weboldal tulajdonosa és nem érti miért ez az oldal jelenik meg sajátja helyett, kérjük olvasson tovább. Egyébként Ne olvasson tovább.

Megértését köszönjük.


Ez az üzenet azért jelent meg mert az Ön által igényelt JoomlaPortal.hu -s tárhely szolgáltatási periódusa lejárt, de annak díja még nem érkezett meg.
Kérjük ellenőrizze le hogy a díjat biztosan befizette-e. Ha nem akkor azt mielőbb tegye meg, mert a tárhely már törlésre kijelölt állapotban van. Ha nem Ön a közvetlen megrendelő akkor kérjük keresse fel webmesterét, rendszergazdáját.

Ha úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy a díj befizetésének megtörténtéről szeretne értesíteni minket, akkor az impresszum oldalon található elérhetőségek valamelykén jelezze.
 

 
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy nem tudjuk garantálni azt ha a határidő után érkezik be a tárhely megújítási díja, hogy teljes mértékben vissza tudjuk állítani a tárhelyét a törlésre kijelölt állapotból. Elképzelhető, hogy FTP/SQL hozzáférése sem működik emiatt.
 


Köszönjük, hogy eddig is a JoomlaPortal.hu szolgáltatását használta!


joomlaportal.hu_logo Megértését köszönve:

JoomlaPortal.hu – Joomla!Tárhely üzletág
JoomlaPortal-qr-code

 

 

 
...::: :::...
server monitor JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 
Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.