Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JoomlaPortal Általános alapelvek E-mail

{noad-cr}A joomlaportal.hu által kínált tárhelyszolgáltatás megvalósítását technikailag a Criscomp Informatika Kft. biztosítja a joomlaportal.hu tulajdonosával megkötött szerződés alapján. Ennek megfelelően a technikai megvalósításokra illetve a szolgáltatás rendelkezésre állása a Criscomp Informatika Kft. általános alapelvei szerint valósulnak meg. A Criscomp Informatika Kft Általános irányelvei a http://www.criscomp.hu/images/dokumentumok/criscomp_alt_alapelvek.pdf oldalon elérhetőek. Ennek kivonatát ezen az oldalon is megtalálja.

Egyes szolgáltatások árai / szolgáltatás nyújtásának feltételei a Criscomp Informaika Kft áraitól/szolgáltatási leírásától eltérnek/eltérhetnek, mivel a JoomlaPortal.hu tulajdonosával megkötött szerződés alapján a JoomlaPortal egyedi árakkal és feltételekkel veszi igénybe a Criscomp Informatika Kft szolgáltatásait. Amennyiben a JoomlaPortal.hu oldalon nincs feltüntetve ár a kívánt/ rendelendő  szolgáltatásra úgy a Criscomp Informatika Kft. árai a mérvadóak minden egyéb esetben a JoomlaPortal.hu oldalon feltüntetett árak a mérvadóak függetlenül, hogy azok magasabbak vagy alacsonyabbak a Criscomp Informatika Kft árainál. (Magyarul, ha a JoomlaPortal árlistájában szerepel a szolgáltatás ára amit igénybe szeretne venni, akkor az az érvényes függetlenül attól, hogy a technikai szolgáltató [Criscomp Informatika Kft.] árai mit mutatnak.)

Itt kivonatoljuk a Criscomp Informatika Kft. Általános alapelveit:

 • Szolgáltató biztosítja a Megrendelő által igényelt domain bejegyeztetését / átvételét / fenntartását a hatályos jogszabályoknak ill. az ISZT (Internet Szolgáltatók Tanácsa) szabályzatának megfelelően - http://www.domain.hu/domain/szabalyzat.html -
 • Szolgáltató végzi a bejegyzett domain név karbantartását, fenntartását.
 • Szolgáltató biztosítja a kért internetes tárterületet, hozzáférést biztosít a Web oldalak elhelyezéséhez, amelyre Szolgáltató ügyfelei saját költségükön helyezik el a kialakított Web oldalaikat. Előretelepített rendszerek esetében biztosítja a tartalmak szerkesztéséhez történő hozzáférést a szükséges mértékben.
 • Megrendelő a felhelyezett honlap vírusmentességért minden tőle telhetőt megtesz.
 • Szolgáltató a hatáskörébe tartozó meghibásodások esetében (internetes szerver meghibásodása) 72 órán belüli újbóli rendelkezésre állást vállal, rendszeresen karbantartja az Internetre helyezett számítógépet.
 • Szolgáltató törekszik a szerver biztonságának fokozására, de nem vállal felelősséget esetleges támadás esetén a keletkezett károkért.
 • Szolgáltató és Megrendelő a kapott ill. beállított jelszavakat a szerver hozzáféréséhez bizalmasan, üzleti titokként kezelik, az elveszett ill. helytelenül kezelt jelszavak idegen kézbe kerülését azonnal jelzi és jelszómódosítást kezdeményez.
 • Szolgáltató ha a szolgáltatást nem tudja biztosítani 72 óra eltelte után sem és a meghibásodás saját rendszerében történt a Megrendelőt a lehető leghamarabb értesíti. Kommunikációs csatornák kiesése - nem a szerver közvetlen meghibásodása (BIX hiba, vezeték szakadás, vis major, stb.) – nem a Szolgáltató hatáskörébe tartozik, annak elhárítása nem feladata.
 • A Szolgáltató által kezelt domain neveket illetve a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat az Interneten referenciaként feltüntetheti.
 • Szolgáltató a szolgáltatásokat kizárólag a számlán feltüntetett időtartamig biztosítja.
 • A szolgáltatások lejárta előtt a megújítás lehetőségeiről díjbekérőben tájékoztatja Megrendelőt Szolgáltató. A díjbekérőben található szolgáltatások megújítása nem automatikus abban bekövetkezett változást (pl. szolgáltatás bővítési/csökkentési igényeket) Megrendelő a lejárat előtt 3 munkanappal köteles jelezni. A díjbekérőn szereplő határidők vagy díjak elmulasztása esetén az érintett szolgáltatások automatikusan megszűnnek, ebből adódó károkért
  kizárólag a volt Megrendelő felelős.
 • Felmondási határidő nincs kikötve, a szolgáltatási díj megfizetésével Megrendelő elfogadja a számlán szereplő határidőig történő szolgáltatás igénybevételét Szolgáltatónál. Amennyiben a Megrendelő nem tölti ki a szolgáltatás lejárati határidejéig a szolgáltatás igénybevételét, és ezt nem a Szolgáltatónak felróható alapos ok miatt teszi, a szolgáltatási periódus végéig esedékes díjat, mint kötbért Szolgáltató jogosult megtartani. (pl illegális tartalmak publikálása miatt).
 • Megrendelő részéről Szolgáltató szolgáltatásnyújtására tett ellehetetlenítési kísérlet (pl. domain név elregisztráció Szolgáltatótól vagy olyan beállítások kérése, amely nem szerepel Szolgáltató portfóliójában, illegális tartalmak közzététele, inlegitim tevékenység) esetén azt a Szolgáltató Megrendelő részéről történő azonnali szolgáltatás megszűntetésére tett magatartásként értékeli.

  Tárhelyszolgáltatásunkat azok vehetik igénybe akik nem warez, pornó vagy extra terhelést igénylő Joomla komponenseket futtatnak illetve teljesen legitim weboldalakat publikálnak az internetre. Bármilyen nem legális tevékenységa a szolgáltatás felfüggesztését vonja maga után.

 • A szolgáltatási idő legkisebb mértéke a szolgáltatás jellegétől függően lehet alkalom, darab, hónap, év.
 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.