Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)
Tartalomjegyzék
Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)
Áttelepítés menete
Minden oldal
JP-Bookmark

Ezt a szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk akik nem éreznek elég bátorságot ahhoz, hogy Joomla oldalukat áttelepítsék tárhelyünkre, de mégis szeretnék a meglévő honlapjukat (Joomla alapokon elkészített oldal) tovább használni, kiesés nélkül.

Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése az ugyintezo@joomlaportal.hu e-mail címre írt levélben kérhető.

Biztosan vagyunk benne, hogy a megrendelést követően nem lesz akadálya annak, hogy a meglévő honlapját áttelepítsük a JoomlaPortal.hu által nyújtott egyszerűen nagyszerű tárhelyre. Kérjük olvasson tovább hogy a megrendelést úgy tegye meg, hogy azt egyszerűen és gyorsan fel tudjuk dolgozni.

Megrendelés tartalmi "követelményei"

 • a megrendelést úgy tegye meg, hogy egyértelműen szerepeljen benne, hogy mely JoomlaPortal.hu főtárhelyre telepítsük át a meglévő honlapját. (Célszerű a legutolsó számla sorszámát feltüntetni a megrendelésben, mert így egyértelműen be tudjuk azonosítani a tárhelyet.)
 • adja meg, hogy ki lesz az áttelepítést finanszírozó számlafizető. Ha ezt nem adja meg akkor az előző pontban azonosított főtárhely megrendelője lesz a számlafizető és ettől nem tudunk eltérni ha a számla már kiállításra került.
 • adja meg hogy melyik az az oldal amit át kell telepíteni és az hol érhető el.
  Az áttelepítéshez -minimálisan- szükségünk lesz a Joomla site FTP eléréséhez, az SQL hozzáféréshez (az SQL kezelő felület hozzáférésivel együtt)
 • kérjük jelezze amennyiben fizetős komponenst használ és annak használata IP címhez  vagy weboldalhoz ( Pl. OnlinePay Bankkártyás fizetési rendszer VirtueMart webáruházhoz komponens) van kötve. Ezen komponensek teljes funkcionalitása vélhetően a teljes áttelepítéskor fog működni.
 • jelezze továbbá ha egyedi programozású részek is találhatók weboldalán vagy speciális komponens van telepítve.
 • kérjük jelezzen lehetőség szerint minden olyan körülményt amit úgy gondol, hogy meg kell említenie.

Ha a fentieknek megfelelően jelezte nekünk az áttelepítési szándékot, 99% -os bizonyossággal tudjuk vállalni az Ön Joomla sitejának áttelepítését. Az áttelepítés menete a következő lépéssorozat szerint fog megtörténni.Az áttelepítés menete a következő:

 • A megrendelés tartalmi követelményei szerint elküldött megrendelés esetén első lépésként megnézzük, hogy valóban meg tudjuk-e tenni az áttelepítést.
 • Ha Önnek díjbekérőt küldünk akkor 95%-ban tudjuk vállalni a Joomla oldalának átköltöztetését.
 • Ha a díjbekérőben szereplő összeg megérkezett akkor elkezdjük az áttelepítést (e-mailben megírjük, hogy mikori állapot került áttelepítésre, azaz mikor kezdtük el az áttelepítést. Értelemszerűen pl. fórum esetében csak a megadott időpont előtti hozzászólások lesznek elérhetőek az áttelepítés után.)
 • beállítjuk a configuration.php -ben illetve egyéb komponensek konfigurációs állományában (pl. VirtueMart) a JoomlaPortal.hu által használt eléréseket ( SQL, könyvtár, temp könyvtár, stb.).
 • leellenőrizzük a Joomla működését
 • leellenőrizzük a Joomla alá telepített komponensek működését. Éppen ezért szükséges a megrendelésben jelezni ha egyedi vagy a Joomla adminisztrációs felületén nem látható komponenst is használ a Joomla oldala.
 • Ha idáig minden lépés sikeres volt akkor 95%-ban biztos, hogy a régi oldala ugyanúgy működik mint azelőtt. (5% -ot fenntartunk bizonytalansági tényezőnek. Bár tudásunkat magas szintűnek véljük Joomla oldalakkal kapcsolatosan, bármikor előfordulhatnak váratlan események amelyekre esetlegesen nincs megoldás vagy mi nem tudjuk megoldani.
 • Jelezzük Önnek az áttelepítés megtörténtét az esetleges bizonytalansági fokokkal egyetemben.
 • Kiállítjuk a számlát a díjbekérő alapján és megküldjük a megadott e-mail címre.

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.