Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)
Tartalomjegyzék
Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)
Áttelepítés menete
Minden oldal
JP-Bookmark

Ezt a szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk akik nem éreznek elég bátorságot ahhoz, hogy Joomla oldalukat áttelepítsék tárhelyünkre, de mégis szeretnék a meglévő honlapjukat (Joomla alapokon elkészített oldal) tovább használni, kiesés nélkül.

Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése az ugyintezo@joomlaportal.hu e-mail címre írt levélben kérhető.

Biztosan vagyunk benne, hogy a megrendelést követően nem lesz akadálya annak, hogy a meglévő honlapját áttelepítsük a JoomlaPortal.hu által nyújtott egyszerűen nagyszerű tárhelyre. Kérjük olvasson tovább hogy a megrendelést úgy tegye meg, hogy azt egyszerűen és gyorsan fel tudjuk dolgozni.

Megrendelés tartalmi "követelményei"

  • a megrendelést úgy tegye meg, hogy egyértelműen szerepeljen benne, hogy mely JoomlaPortal.hu főtárhelyre telepítsük át a meglévő honlapját. (Célszerű a legutolsó számla sorszámát feltüntetni a megrendelésben, mert így egyértelműen be tudjuk azonosítani a tárhelyet.)
  • adja meg, hogy ki lesz az áttelepítést finanszírozó számlafizető. Ha ezt nem adja meg akkor az előző pontban azonosított főtárhely megrendelője lesz a számlafizető és ettől nem tudunk eltérni ha a számla már kiállításra került.
  • adja meg hogy melyik az az oldal amit át kell telepíteni és az hol érhető el.
    Az áttelepítéshez -minimálisan- szükségünk lesz a Joomla site FTP eléréséhez, az SQL hozzáféréshez (az SQL kezelő felület hozzáférésivel együtt)
  • kérjük jelezze amennyiben fizetős komponenst használ és annak használata IP címhez  vagy weboldalhoz ( Pl. OnlinePay Bankkártyás fizetési rendszer VirtueMart webáruházhoz komponens) van kötve. Ezen komponensek teljes funkcionalitása vélhetően a teljes áttelepítéskor fog működni.
  • jelezze továbbá ha egyedi programozású részek is találhatók weboldalán vagy speciális komponens van telepítve.
  • kérjük jelezzen lehetőség szerint minden olyan körülményt amit úgy gondol, hogy meg kell említenie.

Ha a fentieknek megfelelően jelezte nekünk az áttelepítési szándékot, 99% -os bizonyossággal tudjuk vállalni az Ön Joomla sitejának áttelepítését. Az áttelepítés menete a következő lépéssorozat szerint fog megtörténni. 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.