Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JoomlaPortal Flyout Box E-mail
JP-Bookmark

 

jp-flyout-box A JoomlaPortal elkészítette más rendszerekben és oldalakon már előszeretettel  használt Flyout-Box megoldását. A Flyout Box tulajdonképpen egy előugró doboz amely akkor aktiválódik ha a cikk olvasója elér egy bizonyos szöveget az "olvasással". Ez abban nyilvánul meg, hogy ha a képernyő alja eléri azt a szöveget (azaz a képernyő görgetés), amit szeretnl akkor kijön a doboz.
 

 

 

A modul teljesen megfelel a Joomla MVC szabályainak. Joomla 2.5 és Joomla 1.5 alatt is működik.

Számos Flyout Box megoldás létezik a Joomla Extensions Directoryban, legnagyobb része fizetős. Mi a programot ingyenesen elérhetővé tesszük, de bármiféle támogatást csak, JP-FlyOut-Box klubtagsággal rendelkező felhasználóknak tudunk adni. Úgy véljük, hogy e program telepítése nem nagy ördöngősség, de a későbbiekben videós bemutatón keresztül megmutatjuk.

A program jQuery függvénytárát használja. Az eredeti megvalósítást persze bárki megnézheti http://jeffbrutsche.com/2012/sidebox-fly-out/ oldalon. Mi ezt implementáltuk Joomla alá. Reméljük ez a modul is — JP-Flyout-Box — lesz olyan sikeres, mint a JP-Bookmark vagy a JP-Facebook-BOX.

Bizton állíthatjuk, hogy a modul minden Joomla oldalon ott lesz.

Ha idáig eljutottál az olvasással akkor bizonyosak vagyunk benne, hogy a jobb alsó sarokban már meg is jelent, hogy honnan töltheted le a programot. Ha mégsem jelent volna meg akkor innen ingyenesen letölthető és használható. 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.