Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JoomlaPortal Facebook-BOX modul Joomla 1.5 és 1.6-hoz E-mail
JP-Bookmark

jp_facebook_box
A JoomlaPortal elkészítette a "Facebook Social Plugins" témakörébe tartozó "Like Box" modulját amelynek a JP-Facebook-Box nevet adta.  A modul a FaceBook Markup Language-en (Javascript könyvtárgyűjtemény amelyet a FaceBook adott ki) keresztült és meg mutatja, hogy a megadott FaceBook Page-t  (FaceBook Oldal) hányan lájkolták.
 A modul teljesen megfelel a Joomla MVC szabályainak. Joomla 1.6 és Joomla 1.5 alatt is működik.

Tudjuk, hogy számos Facebook Box elérhető a Joomla Extensions Directoryban, de úgy gondoltuk miért ne használjuk ki a JP-Bookmark használatakor már betöltött Javascript kódrészletet, amely úgyis tartalamazza ezt a lehetőséget is, viszont az MVC szabályainak megfeleően nem töltődik be kétszer.

A modul igyekszik automatikusan megállapítani, hogy a site milyen nyelven fut, így pl. JoomFish-t használó webmestereknek is hasznos lehet, hiszen a Facebook Box mindíg az adott nyelven jelenik meg.

Reméljük ez a modul is — JP-Facebook-Box — lesz olyan sikeres, mint a JP-Bookmark (IWIW Lájk is beépítve).

Bizton állíthatjuk, hogy a modul minden Joomla oldalon ott lesz. Pláne hogy tudják azt, hogy innen ingyenesen letölthető és használható.

A modul természetesen a JoomlaPortal.hu weboldalon (bal oldali rész "Lájkold a JoomlaPortalt" modulpozicióban) található. Más oldalokon is megtalálható már úgymint:


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.