Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Ha nem jelenik meg a facebook doboz rendesen, hol rontottam el? E-mail
JP-Bookmark
facebook-box-hibalehetosegekAbban az esetben ha ilyen vagy ehhez hasonló képet kapnak a JP-Facebook-Box telepítése és beállítása után, vélhetően nem megfelelően állították be a JP-Facebook-Box modult. A helyes beállítás roppant egyszerű, kérjük olvasson tovább.A facebook alapvetően embereket tart nyilván (emberként, személyként kell regisztrálni a Facebookra). Személyeknek lehetnek ismerősei de őket közvetlenül nem lehet lájkolni. Lájkolni csak a személyek által létrehozott Facebook Oldalakat (Facebook Pages) lehet.
A facebookra bejelentkezve menjünk a "Hirdetések és oldalak" menüre majd az "Oldalak"-at válasszuk ki. Elvileg egyszerűen a https://www.facebook.com/pages/manage/ linkre kattintva oda jutunk egyből. :)
Facebook_1301764203245
Kampny-_Joomlaportal_1301764250168Ha még nincs oldalunk akkor egyszerűen hozzunk létre egyet és  jegyezzük meg az oldalunk id-jét.

Ha már elegen lájkolták az oldalt akkor aliast is létre tudunk hozni az így kreált oldalhoz. Ha már van aliasunk akkor azt kell beírni a JP-FaceBook-Box ba mint URL-t. Ha még nicns aliasunk akkor egyszerűen kattintdunk az oldalra és a böngésző URLjéből másoljuk ki az oldalunk elérhetőségét ami pl így néz ki.
https://www.facebook.com/pages/OnlinePay/140828262629840

Ebben az esetben a hosszú URL-t kell megadni.

Reméljük tudtunk segíteni és hasznosnak tartjátok ezt a cikket. Lehetőség szerint "lájkoljátok" is.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.