Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JP-Bookmark verzió frissítés E-mail
JP-Bookmark

A JoomlaPortal.hu által készített social bookmarking joomla beépülővel egyszerűen megoldható, hogy a weboldal látogatói on-line kedvencekbe mentse a éppen meglátogatott oldalt. Általában a magyar felhasználók csak azért használják a nemzetközi online bookmarkokat, mert nincs olyan amely csak a magyar közösségi oldalakat támogatja.

logo-jp-bookmarkl-110x110Azért készítettük ezt a Joomla beépülőt, hogy a magyar  internetezőknek szánt honlapokba, amelyek Joomla keretrendszer alatt működnek, legyen egy olyan egyszerű lehetőség amely biztosítja lehetőség szerint  csak a magyar linkgyűjteményekben, bookmarkokba való ajánlást, megosztást. A magyar felhasználók pedig szívesebben használják a magyar  online közösségi oldalakat mint a külföldieket.  Persze a legnagyobbakat mint a twitter, google, delicious mi sem hagyhattuk ki.

A beépülő ingyenesen letölthető innen . Nem állítjuk, hogy olyan újtásokat hoz amit még egy ilyen beépülő sem csinált, de a miénk. :)
A használata egyszerű mivel a cikk címsora alá rakja a megosztóhelyek,re jellemző social bookmarking ikonokat. Ezek a mi oldalainkon is kipróbálható tesztelhető.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.