Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JP-Bookmark 1.5.x.20 E-mail
JP-Bookmark
Bekerült a Facebook Like szolgáltatása is a JP-Bookmark beépülőbe. A Facebook Like szolgáltatással a facebook felhasználói jelezhetik, hogy tetszik nekik egy internetes tartalom. A cikk alján vagy a social bookmarkok alatt kaphat helyet amelyet a plugin adminisztratív felületéről lehet állítani. A JED-en is frissítettük a JP-Bookmarkot.


JP-Bookmark ingyenesen letölthető joomla plugin JP-Bookmark már támogatja a Facebook Like / Tetszik megjelenítését Azért döntöttünk, úgy hogy integráljuk ezt a szolgáltatást mert a JED-en találtunk ugyan egyet de az fizetős és sokaknak nem megoldható, hogy egy pluginért fizetni tudjanak.
Ha tetszik ez a cikk nyomjon egyet a "Tetszik"-re a címsor alatt, esetleg ajánlja be valamely közösségi oldalba az oldalt. A plugin továbbra is ingyenes és letölthető illetve a Joomla Adminisztrációs felületéről telepíthető.
A "Facebook Like" szolgáltatás [iframe]-ben fut így az esetlegesen https kapcsolatot is biztosító weboldalaknál biztonsági figyelmeztetést generálhat.

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.