Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Facebook Like K2-ben a JP-Bookmarkkal E-mail
JP-Bookmark
ujlogo-joomla-portal-3d-110x110-facebook-like
Az általunk írt JP-Bookmark beépülő immáron a K2-ben létrehozott tartalmakkal is elboldogul. Nem kell mást tenni mint feltelepíteni a legújabb 1.5.x.25-ös verziójú JP-Bookmarkot. A beépülő továbbra is ingyenes és letölthető.


A pluginban kikapcsolható a rejtett visszalink, illetve a felhasználók lelkiismeretére bízva a dolgot egy Paypal támogató gombot is elhelyeztünk, hogy aki úgy gondolja számára hasznos volt ez a beépülő képességéhez mérten támogathatja a fejlesztést. A változásinfóban feltüntetetteknek megfelelően számos frissítési elem bekerült, de leginkább a K2-es cikkekkel történő együttműködést emelnénk ki. Ezúton is köszönjük a fejlesztésben tanácsot, ötletet adó emberek részvételét. 

- K2 Komponenst érintő fejlesztések
  • Ha K2-t használ valaki és cikkeit abban írja meg immáron gond nélkül megy vele a JP-Bookmark.
  • Eldönthető, hogy a K2 beépített social sharing ikonjait hasznlja vagy a JP-Bookmark által használtakat. Ebben az esetben a JP-Bookmark elhelyezése lesz mérvadó ( cikk teteje ill. Facebook Like esetében vagy felül vagy alul.)
  • Természetesen a FaceBook Like is működik vele, mitöbb a Facebook Like ha azt észleli, hogy a kapcsolat SSL kapcsolaton keresztül valósult meg akkor a Facebook Like gomb is SLL kapcsolaton keresztül kerül beillesztésre. ( HTTPS-t használó oldalaknál esetlegesen biztonsági figyelmeztetés jelent meg.)
- JRoute:: Joomla Framework metódus alkalmazása a szükséges helyeken.
- Paypal támogató gomb elhelyezése a beépülő beállító/kezelő felületén, ha valaki a backlinket eltávolítja immáron nem kell a kódba nyúlni, hanem paraméterként működtethető. Ennek megfelelően a lelkiismertére hagyatkozva adhat támogatást ha akar.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.