Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla 1.5 + Joom!Fish + Phoca Gallery - A galériára hivatkozó menüpont lefordítása nem működik.
Aki Joomla honlapjának többnyelvűsítését Joom!Fish komponenssel oldja meg és Phoca Gallery bővítményt használ galériaként, bizonyára szembekerült már azzal a problémával, hogy ha létrehozunk egy olyan menüpontot amely a Phoca Gallery mint komponensre hivatkozik akkor az a menüpont nem fordítható le a Joom!Fish segítségével (kiugrik a vezérlőpultra). Ennek megoldására az alábbi "trükkös megoldást" javasoljuk.
Elolvasom a megoldást
 
Új domain név igénylése joomlaportal.hu főtárhelyhez
A joomlaportal.hu számára a Criscomp Informatika Kft. - mint akkreditált .HU regisztrátor - biztosítja a .hu domain regisztrációkat. Kedvező áron regisztrálhat joomlaportal.hu tárhelyéhez a www.telit.hu domain nagykereskedelmi oldalon. Kérjük olvasson tovább az új domain regisztrációhoz.

Tovább a domain vásárlás módjához.
 
Joomla!Nap 2009
Idén is megrendezésre kerül - immáron második alkalommal - a Joomla! User Association Hungary, azaz a Joomla Magyarország Egyesület szervezésében a Joomla!Nap 2009.
A Joomla!Nap mint a Joomla CMS rendszert kedvelők, támogatók összejövetele egészen 2006-ra nyúlik vissza ahol még kb. 20 tagú kis mag egy vendéglőben gyűlt össze megvitatni a Joomla CMS-ben szerzett tapasztalatokat és a jövőbeli elképzeléseket. A jövőbeli elképzelések között a 2007-ben megtartott Joomla!Nap egyik témaköre is jelezte ( elvi megvalósítása egy non-profit szervezetnek), hogy itt már komolyan számolni kell a Joomla kedvelőkkel.
Bővebben...
 
JoomlaPortal.hu indulása

A joomlaportal.hu szolgáltatásait ajánljuk mindazoknak akik a Joomla CMS rendszert használják cégük, iskolájuk, webáruházuk vagy csak egy egyszerű bemutatkozó oldaluk  megismertetésére a világhálón.
Tárhelyszolgáltatásunk indításakor törekedtünk arra, hogy :
- ne költsük olyan dolgokra az erőforrásokat aminek nincs gyakorlati haszna,
- figyeljünk oda az ügyfelek kívánságaira és igényüket lehetőleg mihamarabb elégítsük ki,
- a tárhelyen elvégezhető műveleteket lehetőleg mindenki magának be tudja állítani.
- a Joomla! aktuális magyar verzióját egyből telepíteni lehessen
- tudjuk próbaidőszakot biztosítani

Tudjon meg többet
 
Virtuemart webshopot használók részére fogyasztóvédelmi javaslatok

Több felhasználónk is rendelkezik joomla alapokon működő webshoppal, amilyen pl. a virtuemart is. Egy ilyen rendszer működtetése - azon túl, hogy a joomlaportal.hu joomla tárhelyén remekül üzemel -, nem csak abból áll, hogy beüzemeljük a virtuemart komponenst és várjuk a megrendelőket. Sajnos vagy nem sajnos, de a fogyasztóvédelelm is egyre inkább célpontnak tekinti a webáruházakat mégpedig olyan szempontból, hogy vajon a fogyasztók, vásárlók megfelelően vannak-e tájékoztatva. Figyeljenek oda erre az apró de elhagyásuk esetén súlyos tízezrekbe kerülő dolgokra. Célszerű egy külön menüpontot készíteni a joomlában amely a megfelelő helyre kalauzolja a vásárlót vagy fenntartani egy impresszum menüpontot.
Virtuemart fogyasztóvédelmi szempontból...
 
Joomla 1.5.x és 2.5.x stabil Demonstrációs működő oldal a JoomlaPortal JoomlaTárhelyén


Joomla demonstrációs oldalt hoztunk létre azért hogy a Joomlával ismerkedők illetve magának a tárhelyünknek a paramétereivel megismerkedhessenek az arra vágyók. A Joomla 1.5.26 Stabil Magyar  és a Joomla! 2.5.6 Stable  is kipróbálható magyar nyelvű példa adatokkal.

Joomla Demonstrációs oldalról részletesen
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.