Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)

Ezt a szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk akik nem éreznek elég bátorságot ahhoz, hogy Joomla oldalukat áttelepítsék tárhelyünkre, de mégis szeretnék a meglévő honlapjukat (Joomla alapokon elkészített oldal) tovább használni, kiesés nélkül.

Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írt levélben kérhető.

Biztosan vagyunk benne, hogy a megrendelést követően nem lesz akadálya annak, hogy a meglévő honlapját áttelepítsük a JoomlaPortal.hu által nyújtott egyszerűen nagyszerű tárhelyre. Kérjük olvasson tovább hogy a megrendelést úgy tegye meg, hogy azt egyszerűen és gyorsan fel tudjuk dolgozni.

Szeretné áttelepítettni Joomla oldalát? Olvasson tovább...
 
Ha nem jelenik meg a facebook doboz rendesen, hol rontottam el?
facebook-box-hibalehetosegekAbban az esetben ha ilyen vagy ehhez hasonló képet kapnak a JP-Facebook-Box telepítése és beállítása után, vélhetően nem megfelelően állították be a JP-Facebook-Box modult. A helyes beállítás roppant egyszerű, kérjük olvasson tovább.
A megoldáshoz kattintson ide.
 
JP-Bookmark beállítása Virtuemart webáruházhoz
Az egyre népszerűbb JP-Bookmark komponensünk a v.1.6.x.7 től kezdődően támogatja a VirtueMart webáruházban a "lájkolást" illetve a közösségi megosztó oldalak megjelenítését.

Ehhez viszont néhány feltételnek meg kell felelni illetve az alábbiak szerint beállított VirtueMartban biztosan meg fog jelenni mind a Facebook Like gomb / IWIW Tetszik gomb.

Előzetesen annyit szeretnénk mondani, hogy egyes SEF komponensek megzavarhatják a Plugin működését. Azon SEF komponensek amelyekkel együtt működik az együttműködés SEF komponenssel részben olvashatják.

Elolvasom a VirtueMart beállításához vezető lépéseket
 
Itt a Joomla 1.6 Stabil!
joomla_1.6_joomlaportalMegjelent a Joomla 1.6.0 Stabil változata. A joomla közösség igazából nem csúszott a 2011. január 10-re behíresztelt "végre"  stabil változattal. A Joomla 1.6 nagyon sokáig érett és reméljük, hogy a Joomla 1.5 sikereit is túlszárnyalja. Mivel a Joomlaportal.hu mindíg a legutolsó stabil verziót ajánlja fel telepítésre ezért 2011. január 11 -től választható az 1.5 vagy az 1.6 -os verziót akarja valaki az online megrendelő formon előretelepítve ( telepítésre készre ) kérni.
Az előtelepítés tartalmazza a weboldal és az adminisztrációs felület magázó verzióját beépítve, viszont a példaadatok egyelőre angol nyelvűek.

Video a Joomla 1.6 - telepítéséről
 
JoomlaPortal Facebook-BOX modul Joomla 1.5 és 1.6-hoz

jp_facebook_box
A JoomlaPortal elkészítette a "Facebook Social Plugins" témakörébe tartozó "Like Box" modulját amelynek a JP-Facebook-Box nevet adta.  A modul a FaceBook Markup Language-en (Javascript könyvtárgyűjtemény amelyet a FaceBook adott ki) keresztült és meg mutatja, hogy a megadott FaceBook Page-t  (FaceBook Oldal) hányan lájkolták.
 

Olvassa végig a modulról írtakat.
 
Joomla 1.6.0 magyar példa adatokkal már letölthető
magyar_peldaadatokA Joomla 1.6.0 Stabil verziójának megjelenése 2011. január 11-én magyar nyelvű adminisztrációs felületet és a weboldal magyar nyelvű fájljait tartalmazta, azaz a példa adatok még angol nyelvűek voltak. Immáron a Novoportal oldaláról letölthető a magyar nyelvű példa adatokkal rendelkező Joomla 1.6.0 Stabil

Érdekli? Kattintson!
 
Joomla tárhelyünk ionCube támogatással

ioncubelogo_gg A joomlaportal.hu Joomla tárhelyei alapból támogatják az ionCube encoder alatt futtatható pluginokat, modulokat komponenseket. Nincs szükség ügyfélszolgálati beállításra mivel alapból tartalmazza a PHP az ionCube loadert felár nélkül minden egyes JoomlaPortal-os tárhely.


IonCube támogatásról mégtöbbet - ide kattintva
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.