Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JoomlaPortal Facebook-BOX modul Joomla 1.5 és 1.6-hoz

jp_facebook_box
A JoomlaPortal elkészítette a "Facebook Social Plugins" témakörébe tartozó "Like Box" modulját amelynek a JP-Facebook-Box nevet adta.  A modul a FaceBook Markup Language-en (Javascript könyvtárgyűjtemény amelyet a FaceBook adott ki) keresztült és meg mutatja, hogy a megadott FaceBook Page-t  (FaceBook Oldal) hányan lájkolták.
 

Olvassa végig a modulról írtakat.
 
JP-Bookmark beállítása Virtuemart webáruházhoz
Az egyre népszerűbb JP-Bookmark komponensünk a v.1.6.x.7 től kezdődően támogatja a VirtueMart webáruházban a "lájkolást" illetve a közösségi megosztó oldalak megjelenítését.

Ehhez viszont néhány feltételnek meg kell felelni illetve az alábbiak szerint beállított VirtueMartban biztosan meg fog jelenni mind a Facebook Like gomb / IWIW Tetszik gomb.

Előzetesen annyit szeretnénk mondani, hogy egyes SEF komponensek megzavarhatják a Plugin működését. Azon SEF komponensek amelyekkel együtt működik az együttműködés SEF komponenssel részben olvashatják.

Elolvasom a VirtueMart beállításához vezető lépéseket
 
Itt a Joomla 1.6 Stabil!
joomla_1.6_joomlaportalMegjelent a Joomla 1.6.0 Stabil változata. A joomla közösség igazából nem csúszott a 2011. január 10-re behíresztelt "végre"  stabil változattal. A Joomla 1.6 nagyon sokáig érett és reméljük, hogy a Joomla 1.5 sikereit is túlszárnyalja. Mivel a Joomlaportal.hu mindíg a legutolsó stabil verziót ajánlja fel telepítésre ezért 2011. január 11 -től választható az 1.5 vagy az 1.6 -os verziót akarja valaki az online megrendelő formon előretelepítve ( telepítésre készre ) kérni.
Az előtelepítés tartalmazza a weboldal és az adminisztrációs felület magázó verzióját beépítve, viszont a példaadatok egyelőre angol nyelvűek.

Video a Joomla 1.6 - telepítéséről
 
JP-Adsinserter is beérett a JED-re
Automata banner beépülőnket is beadtuk a JED (Joomla Extensions Directory) katalógusába és azt közzé is tették.

JP-Adsinserter-ről itt többet megtudhatsz
 
Joomla 1.6.0 magyar példa adatokkal már letölthető
magyar_peldaadatokA Joomla 1.6.0 Stabil verziójának megjelenése 2011. január 11-én magyar nyelvű adminisztrációs felületet és a weboldal magyar nyelvű fájljait tartalmazta, azaz a példa adatok még angol nyelvűek voltak. Immáron a Novoportal oldaláról letölthető a magyar nyelvű példa adatokkal rendelkező Joomla 1.6.0 Stabil

Érdekli? Kattintson!
 
Joomla tárhelyünk ionCube támogatással

ioncubelogo_gg A joomlaportal.hu Joomla tárhelyei alapból támogatják az ionCube encoder alatt futtatható pluginokat, modulokat komponenseket. Nincs szükség ügyfélszolgálati beállításra mivel alapból tartalmazza a PHP az ionCube loadert felár nélkül minden egyes JoomlaPortal-os tárhely.


IonCube támogatásról mégtöbbet - ide kattintva
 
Joomla 1.6 kompatibilis a JP-Bookmark, FaceBook Like szolgáltatással
compat_16_nativecompat_15_native
logo-jp-bookmarkl-110x110Ismét frissítettük a JP-Bookmark beépülőnket. Immáron az 1.6.x.3 verzió a legújabb.
Nem mintha biztonsági probléma lápett volna fel, de a Joomla  1.6 verzióinak eddig alfa változatai voltak csak elérhetőek, ami igazából erősen teszt verzióknak számított. A Joomla 1.6.0 Beta 1 hivatalos kiadása viszont az irányozza elő, hogy immár teljesen kikristályosodott az 1.6 és igazából innentől kezdve -leegyszerűsítve- már csak a hibajavítások és a nyelvi változatok elkészítése (honosítások) vannak hátra. Ennek megfelelően mi is megnéztük a JP-Bookmark social bookmark vagy közösségi ajánló nak is nevezhető beépülőnket miként viselkedik a Joomla 1.6 Beta 1 [Hope] verzióra telepítve és sajnos meg kellett tapasztalnunk, hogy nem működött rajta. "Ennek örömére" megnéztük mit lehetne tenni és rövid kódátírás után kiadtuk 2010.05.23 -án a JP-Bookmark 1.6.x.3 -t amely Joomla 1.6 kompatibilis. compat_16_native
A plugin továbbra is ingyenesen letölthető.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2017 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 5500 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.