Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Flyout-Box telepítési videó

jp-flyout-boxJP Flyout box modulunk telepítési útmutatója itt megtalálható. A modul ingyenesen letölthető itt. A modulról leírás is található amit már korábban közzétettünk ezen a weboldalon.

Bővebben...
 
JoomlaPortal Flyout Box

 

jp-flyout-box A JoomlaPortal elkészítette más rendszerekben és oldalakon már előszeretettel  használt Flyout-Box megoldását. A Flyout Box tulajdonképpen egy előugró doboz amely akkor aktiválódik ha a cikk olvasója elér egy bizonyos szöveget az "olvasással". Ez abban nyilvánul meg, hogy ha a képernyő alja eléri azt a szöveget (azaz a képernyő görgetés), amit szeretnl akkor kijön a doboz.
 

 

Bővebben...
 
Hiba történt a hírcsatornaadatok beolvasásakor - megszüntetése

Ügyfélszolgálatunkra mostanában elég sűrűn érkezik az a kérdés, hogy mi történt hogy a back-end (adminisztratív) felületen a Hiba történt a hírcsatornaadatok beolvasásakor hiba olvasható.
Nos a hibát nem kommentáljuk, inkább azoknak akiknek ez az esztétikai hiba nem tetszik az alábbi videót megtekintve elhárítható.

Kattints és tudd meg a titkot!
 
Banki jóváírások feldolgozása a JoomlaPortal.hu Joomlatárhely szolgáltatónál

4oran belul Tájékoztatjuk, hogy a 2012. július 01-i dátummal Magyarországon belüli utalások 4 órás időintervallumon belül megérkeznek a fogadó fél számlaszámára. forrás MNB

Tájékoztatásul közöljük, hogy a banki forgalmat az alábbi időpontokban kérdezik le kollégáink munkanapokon:

Minden munkanap  8:30, 12:30, 16:30 óra. Rendkívüli helyzet bekövetkezte esetén ezek az időpontok +- 1 órával eltolódhatnak.

Joomlaportal.hu Ügyfélszolgálat

 
SPAM áradat - feltört weboldalak - hacked by Hmei7

no-spam-joomlaportal.jpg A 2012-es év végén és 2013 elején is hírlevélben hívtuk fel a figyelmét minden ügyfelünknek, hogy frissítsék rendszerüket mert súlyos biztonsági rés található egy népszerű Joomla komponens régebbi verzióiban.
Sokan nem szenteltek elég figyelmet erre és weboldaluk ontja a SPAM leveleket.
Ez még Önmagában nem is lenne probléma, de így jelentősen megnőtt hálózati forgalom és a kéretlen levelek ( legyen az reklám vagy nem reklám, belföldi vagy külföldi címzett) elküldhetetlenségének visszaigazolásai miatt a postafiókok megtelhetnek. Továbbá szervereink hamar SPAM küldő szervernek lesznek minősítve és az minden weboldal tulajdonosra kihat.  Mivel a hírleveleket esetlen nem minden felhasználó olvasta így most ezt itt is közzétesszük.  Tesszük ezt mindazért, hogy elkerüljék bérlőink hogy weboldaluk helyett ez az oldal jelenjen meg: http://www.joomlaportal.hu/felfuggesztve.html

Bővebben...
 
Joomla 3.0.x -nek legalább PHP 5.3.1 -es verziójú szerver kell

Elszaladt az idő a Joomla CMS rendszerrel és már a 3.0.2 -es stabil verziónál jár. A Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -es verzió használatához nég csak ajánlották a PHP 5.3-at, de megelégedett a kiforrot 5.2.x -el is így a tárhelyeink PHP 5.2.17 -el voltak szerelve. Nem is a Joomla hanem a hozzá írt bővítmények nem igazán bírkóztak meg a PHP 5.3-al így szinte a tárhelypiacon mindenhol azt a verziót ajánlották, használták, biztosították a tárhelyzolgáltatók ügyfeleiknek. Nem más a helyzet a MySQL adatbázis verziójával amely tekintetében a Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -hez a MySQL 5.0.4-et ajánlották. A Joomla 3.x-hez ebből is minimális rendszerkövetelménynek az 5.1-et lőtte be a Joomla közösség.

Bővebben...
 
Joomla 2.5.5 - frissítés elérhető (meg már a 2.5.6 is)

joomla 2 5 5 biztonsagi frissites joomlaportalA joomla 2.5.5 verziója megjelent. Állítólag ez egy biztonsági kiadás, bár a leírás szerint 2 db biztonsági hiba lett javítva.

- Nem megfelelő ellőrzés miatti felhasználói kiterjesztés
- Nem megfelelő szűrés miatti SQL hiba illetve ennek nyilvános megtekinthetősége.  

A 2.5.5 után 2 nappal a 2.5.6 -os Joomla verzió is megjelent amelyben 12 hibajavítás került megvalósításra.

Olvassa el az újdonságokat
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.