Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Google PlusOne (Plus1, Plus 1) a JP-Bookmarkban

plusz1Hoppá, - kérdi az egyszeri weboldal tulajdonos Webmesterétől - a google is lájkol már? Úgy értem számos oldal mellett ott található a kis "plusszegy". Nekem is tudsz olyat csinálni?
Ebben az értelmezésben a webmester meg egyszerűen feleli.
-Jaja, a tiedet is lehet mert te is JP-Bookmarkot használod, nem is nézted?

Hölgyeim és uraim! Igen, igen a nagy melegben vettük a fáradságot és beépítettük a Google PluszEgy-et a Jp-Bookmarkba.

Google +1 ... itt olvass tovább
 
Nem kell a "Kókusz" szigetek a Googlenak

Július 6.-án adta hírül a "The Register" hírforrás, hogy a Google kitiltott több mint 11 millió .co.cc végződésű domain nevet a találati listából. (Gyakorlatilag mindet - lásd kép) nincs .co.cc a googleban Az ok nem más mit az, hogy ezek az oldalak zöme túl "spemmelős".

Azt tudni kell, hogy a .co.cc  az egy nem hivatalosan engedélyezett másodszintű domain névtér.  A co.cc tulajdonosa egy koreai cég aki ingyenesen biztosította "ügyfeleinek" a domainnevem.co.cc aldomaineket.

Érdekli a teljes írás? Olvasson tovább
 
Online előadás a .hu domain nevek regisztrálásának változásaival kapcsolatban.

Mint korábbi hírlevélből már értesülhetett arról, hogy a .hu domain nevek regisztrációjával kapcsolatos szabályzatváltozás miatt az eddigi 14 napos várólista megszűnik és helyette egy 8 napos "Feltételes használatba adás" fog működni.

Ennek a "kibeszélésére" illetve előnyére és nem utolsósorban hátrányára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Online előadás részletesen
 
Hogyan rendelhetek nem .hu domain nevet a tárhelyemhez?

Több telefon és email is érkezik naponta, hogy nem .hu domain névvel szeretnék rendelni a tárhelyet és ennek menete hogyan lehetséges. Szeretnénk választ adni erre, de ehhez a JoomlaPortal.hu logikáját/alapfilozófijáját szeretnénk ha megértenék. Amely röviden:

- általános felhasználású honlapok kiszolgálása1
- azonnal használható tárhely biztosítása
- 14 nap próbaidő
- online .hu domain kedvezmény

Ez arról szól, hogy általános terhelésű Joomla oldalak kiszolgálását a lehető legolcsóbban tudjuk biztosítani. Ezt pedig úgy oldjuk meg, hogy a piacon ingyenesen elérhető szolgáltatásokat nem építjük be a tárhely árába. (Pl. e-mail postafiók, CRON futtatás)
A .hu azonnali befoglalást és 14 napig tartását szintén egyedülállóan tudjuk biztosítani míg a nemzetközi neveket nem tudjuk befoglalni kizárólag a díj megérkezésekor tudjuk indítani a regisztrációt és gyakorlatilag az azonnali bejegyzést is jelent egyben. Azaz a .com, .net, .org, .eu nevekre nem tudjuk biztostani a 14 napot amíg esetleg eldönti, hogy megfelelő-e Önnek ez a tárhely.
De természetesen van megoldás arra, hogy .com vagy egyéb nemzetközi (pl. .EU) végződéssel használja tárhelyét.

Itt megtudhatja a trükköt...
 
Újabb ingyenes előadás a JoomlaPortál távoktató rendszerében.
joomlaportal eloadasok

Ingyenes előadást szervezünk mindazoknak, akik VirtueMart webáruházat üzemeltetenek, vagy későbbiekben szeretnének, esetleg érdeklődnek a bankkártyás fizetési lehetőségek iránt.

onlinepay-jpg-logo-feher

Elérhető az OTP-s fizetési komponens 2.xx-es verziója, ezzel egy időben az 1.xx-es verzió kivonásra kerül. Mivel a két verzió nem kompatibilis egymással, ezért ez lesz az előadás fő témája.

Természetesen nem csupán az OTP bankos frissítésről fogunk beszélni, hanem magáról az OnlinePay komponensről és a nemsokára bevezetésre kerülő új OnlinePay komponensről is.

Online előadás részletesen
 
64 bites böngészők immár előnyben.

64bites böngészők A 64 bites oprációs rendszerek előretörésével értelemszerűen megjelentek a 64 bites böngészők is. Akinek a gépében 4 GB-nál több vagy 4GB memória van annak javasolt a 64 bites operációs rendszer. 


A 32bites oprációs rendszerek a memóriát maximum 3.5 GB-ig tudják megcímezni és csak annyit is látnak belőle.
Ha olyan videókártyánk van amely a rendszermemóriából veszi el a grafikus memóriát akkor még kevesebb a 32 bites windows ( de bármilyen más operációs rendszer esetében is,) az elérhető szabad memória mérete.

 

64 bites böngészőkről tovább ide kattintva olvashat
 
Honlapjának felülvizsgálata (kiegészítő szolgáltatás)

A mai weblapoknak jól kell teljesíteniük, mind a keresőkben mind a felhasználók (látogatók) által támasztott követelményekkel szemben. Sok weboldal tulajdonos csupán egy szempont szerint készítí, készítteti el weboldalát és csodálkozik, hogy nem érkeznek látogatók. Ha a látogatók száma már biztosított akkor pedig az a baj hogy a weboldal tulajdonos profitot is szeretne realizálni a weboldallal, ha már annyi időt, fáradságot, pénzt nem kímélve felépítette azt, de nincs megfelelő minőségi látogató. Ne görcsöljön, kérje weboldalának felülvizsgálatát a JoomlaPortaltól.

Vizsgáltassa felül weboldalát
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.