Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla!Nap 2009
JP-Bookmark
Idén is megrendezésre kerül - immáron második alkalommal - a Joomla! User Association Hungary, azaz a Joomla Magyarország Egyesület szervezésében a Joomla!Nap 2009.
A Joomla!Nap mint a Joomla CMS rendszert kedvelők, támogatók összejövetele egészen 2006-ra nyúlik vissza ahol még kb. 20 tagú kis mag egy vendéglőben gyűlt össze megvitatni a Joomla CMS-ben szerzett tapasztalatokat és a jövőbeli elképzeléseket. A jövőbeli elképzelések között a 2007-ben megtartott Joomla!Nap egyik témaköre is jelezte ( elvi megvalósítása egy non-profit szervezetnek), hogy itt már komolyan számolni kell a Joomla kedvelőkkel. Ezt támasztja alá a 2007-es Joomla!Nap résztvevők létszáma is amely már jóval meghaladta az egyévvel korábbi 20 főt. Erről a rendezvényről a fotók megtekinthetőek http://www.flickr.com/photos/tags/joomladayhu2007 oldalon. A következő évben azaz 2008-ban a résztvevők száma három híjján elérte a százat. Az idei évben a látogatók száma az előzetesen regisztráltak alapján meghaladja a 141 főt.
A Joomla!Nap 2009 hivatalos oldala : http://www.joomla.org.hu/joomlanap-2009.html
Mi is ott leszünk, várjuk az érdeklődőket a Joomla CMS-sel rokonszenvezőket a Joomla!Nap 2009-en!

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.