Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Itt a Joomla 1.6 Stabil! E-mail
JP-Bookmark
joomla_1.6_joomlaportalMegjelent a Joomla 1.6.0 Stabil változata. A joomla közösség igazából nem csúszott a 2011. január 10-re behíresztelt "végre"  stabil változattal. A Joomla 1.6 nagyon sokáig érett és reméljük, hogy a Joomla 1.5 sikereit is túlszárnyalja. Mivel a Joomlaportal.hu mindíg a legutolsó stabil verziót ajánlja fel telepítésre ezért 2011. január 11 -től választható az 1.5 vagy az 1.6 -os verziót akarja valaki az online megrendelő formon előretelepítve ( telepítésre készre ) kérni.
Az előtelepítés tartalmazza a weboldal és az adminisztrációs felület magázó verzióját beépítve, viszont a példaadatok egyelőre angol nyelvűek.A megjelenésre egy gyors videotelepítést is csináltunk amelyet a lenti lejátszó elindításával lehet megtekinteni. Javasoljuk, hogy a kibővített demonstrációs oldalunkon mindenki nézegesse tapasztalja a Joomla 1.6.0 -t. Demonstrációs oldal itt.
 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.