Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Impresszum - Elérhetőség PDF Nyomtatás E-mail

Joomlaportal.hu - Joomlatárhely {noad-cr}A joomlaportal.hu ügyfélszolgálata e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen érhető el 0-24 órában illetve a joomlaportal.hu fórumán. Telefonon a +36.30.1866691  telefonszámon munkanapokon 10 - 12óra között tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Minden esetben kérjük a főtárhelyhez legutolsó tartozó számla sorszámát illetve a főtárhely megadását. Ezek hiányában semmilyen érdemi ügyintézést nem tudunk lebonyolítani. Az alapszolgáltatást - tárhely megrendelést - kizárólag on-line lehet igényelni és használatba venni.

Amennyiben e-mailben történt a kapcsolatfelvétel és nem kapott választ 48-36 órán belül sem, úgy elképzelhető, hogy levele SPAM-nek lett minősítve a Google Apps által. Ebben az esetben kérjük jelezze ismét, esetleg egy mésik e-mail címről.

Telefonon csak a már véglegesített főtárhelyek ügyében fogadunk hívást.
Abban az esetben ha azonnali és interaktív megoldásra/beavatkozásra van szükség egy probléma elhárítására használja az on-line ügyintézői vonalat ha van szabad ügyintéző.

 Általános Szerződési feltételek: ASZF
Adatvédelmi nyilatkozat : AVNY


Technikai információ:

A joomlaportal.hu által kínált tárhelyszolgáltatás megvalósítását technikailag a Criscomp Informatika Kft. biztosítja a joomlaportal.hu tulajdonosával megkötött szerződés alapján.

A szolgáltatásra vonatkozó szabályok megegyeznek a Criscomp Informatika Kft. szolgáltatási alapelveivel, kivéve, ha a JoomlaPortal.hu oldalon attól kedvezőbb nincs jelezve. A JoomlaPortal szolgáltatási alapelveit itt találhatja meg.

A Criscomp Informatika Kft. 2000 óta szereplője az informatikai piacnak, sikere azóta is töretlen.
Akkreditált .hu domain regisztrátorként 2005 óta tevénykedik.
Joomla oldalak tervezése és üzemeltetése 2007-ben kezdődött. Alapító tagja volt  a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesületének. 2009-ben önálló szerverhosting üzletágát is elindította.

 

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.