Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

64 bites böngészők immár előnyben. E-mail
JP-Bookmark

64bites böngészők A 64 bites oprációs rendszerek előretörésével értelemszerűen megjelentek a 64 bites böngészők is. Akinek a gépében 4 GB-nál több vagy 4GB memória van annak javasolt a 64 bites operációs rendszer. 


A 32bites oprációs rendszerek a memóriát maximum 3.5 GB-ig tudják megcímezni és csak annyit is látnak belőle.
Ha olyan videókártyánk van amely a rendszermemóriából veszi el a grafikus memóriát akkor még kevesebb a 32 bites windows ( de bármilyen más operációs rendszer esetében is,) az elérhető szabad memória mérete.

 

Temészetesen mi a JoomlaPortal berkein belül alapvetően már régóta a 64 bites operációs rendszereket használunk a windows-os gépeinken, de eddig a böngészés kicsit kedvünket szegte. Hogy miért?
Az Adobe®, mint a flash és shockwave ill. Adobe Reader gyártója forgalmazója eddig nem igazán lépett a 64bites pluginok megírása és publikálása felé. Sokáig csak egy olyan "szöveg" volt az Adobe oldalán, hogy nyugodtan használjunk 32bites böngészőket az olyan oldalaknál, ahol flash garfikák, elemek találhatóak. Ezzel gyakorlatilag azt sugallták hogy sz**nak az egészbe, mert ma már nem lehet találni olyan websiteot amely nem tartalmaz flash elemeket.
(kivéve JoomlaPortal.hu - mert mi kedvezünk azoknak akik 64 bites böngészővel nézegetik az oldalainkat - javasoljuk egyébként a weboldal felülvizsgálat szolgáltatásunkat annak eldöntésére, hogy a weboldaluk megfelel-e a mai kor követelményeinek.)
De visszatérve a 64 bites böngészők használatához, jó hírünk van.

Az Adobe elkezdte tesztelését a 64bites flash pluginoknak és ezt közzé is tette. Az Internet Explorer 64 bites változataihoz is eléhteővé tette illetve a Firefox 64 bites változatához is elérhető.

Érdemes a Google Analyticset nézegetni, hogy 64bites böngészővel hányan nézegetik a weboldalakat (persze majd ha a Google Analytics szétválasztja a 64bites és 32bites Op. rendszereket illetve 64bites és 32 bites böngészőket).


Segítő linkek:
64 bites Firefox aka Nightly -> http://nightly.mozilla.org/

64 bites Adobe plugin ->  http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10_square.html

Egyelőre ennyit a 64 bites böngészőkről. Remélem sokan használják már a 64bites operációs rendszerekhez telepíthető vagy beépített böngészőket. Én használom.

Üdvözlettel: 

Tóth Csaba
 

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.