Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Új domain név igénylése joomlaportal.hu főtárhelyhez E-mail
JP-Bookmark
A joomlaportal.hu számára a Criscomp Informatika Kft. - mint akkreditált .HU regisztrátor - biztosítja a .hu domain regisztrációkat. Kedvező áron regisztrálhat joomlaportal.hu tárhelyéhez a www.telit.hu domain nagykereskedelmi oldalon. Kérjük olvasson tovább az új domain regisztrációhoz.A joomlaportal.hu weboldalon megrendelt tárhely esetén a .hu domain névnél a regisztrációt mi továbbítjuk a nagykereskedelmi rendszer felé, ezért célszerű ha a kívánt domain nevet egyből a JoomlaPortal SMALL csomag megrendelésekor ki is választja. Ha az szabad akkor egyből befoglalásra kerül és a tárhely véglegesítésével a domain név regisztrációja is folytatódik automatikusan. Ha azonban több domain nevet is szeretne - hiszen a tárhelyhez korlátlan domain név rendelhető, még akkor is ha azt nem mi regisztráltuk - akkor azt az alábbi folyamattal tudja megtenni.
Menjen a www.telit.hu nagykeresekedelmi domain regisztrációs oldalunkra és először tekintse meg a domain nevek bejegyzési árait. A joomlaportal.hu tárhelyszolgáltatását használók számára a  "Szerződött Partnereink részére" táblázatban szereplő árakat alkalmazzák (főtárhelyhez rendelhető új domain név esetében). Nyugodtan összevetheti a piac egyéb szereplőivel és ha úgy dönt hogy a domain regisztrálással is minket bíz meg nincs más dolga mint a http://www.telit.hu/on-line-domain-igenylo-lap.html oldalon a formot kitöltve jelezni.

Fontos !

Fontos megjegyezni, hogy a form azon beviteli mezőjébe ami elé az van írva hogy "A domain nevet ide kérem irányítani" azt a főtárhely megnevezést kell írni amihez a domain nevet hozzá szeretnénk rendelni. Célszerű megadni azt is hogy a főtárhely mely könyvtárából lesz kiszolgálva az igényelt domain név.


További fontos információ, hogy a domain név tulajdonosának lesz kiszámláva a domain regisztrációs díj, nem pedig a főtárhely tulajdonosának!

További fontos információ, hogy csak véglegesített tárhelyhez tudjuk biztosítani a nagykereskedelmi oldalon található árakat.

A joomlaportal.hu az első .hu és csak .hu domain nevet biztosítja kedvezményes áron. Amennyiben Önnek jelenleg csak főtárhelye van nálunk a joomlaportal.hu-nál de mégis szeretne saját domain név alatt megjelenni úgy szintén a fentieknek megfelelően kell eljárni.

Amennyiben mégis további információra volna szüksége kérjük az Impresszum oldalunkon található információk alapján vegye fel velünk a kapcsolatot.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.