Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Miért nem tartalmaz e-mail postafiókot a szolgáltatásunk? E-mail
JP-Bookmark

E-mail postafiók biztosítása nem szerepel a csomagjainkban. Ennek oka az hogy a Google és a Microsoft is piacon van ilyen szolgáltatással. Mi is használjuk a Google által biztosított Google Alkalmazások Standard verzióját, hiszen ingyenesen biztosít 50 db egyenként közel 7 GB-os postafiókot. A Microsoft féle Hotmailnek is van ilyen lehetősége.


Ezzekel a konkurenciákkal nem érdemes versenyezni és az e-mail postafiók költségeit éppen ezért nem is építettük be a joomla tárhely árába. A Google Alkalmazások Standard program által bizosított postafiókokat gond nélkül hozzárendelhetjük a domain nevünkhöz. A google alkalmazások standard verziójában természetesen POP3 elérés és akár SMTP szolgáltatást is beállíthatunk. Ennek a lehetőségnek a kihasználásával egy rendkívül jól használható webmail rendszert tudunk használni, SPAM és vírus-szűrési opcióval.


2012. december 6-étől már nem hozhatók létre új fiókok a Google Apps csomag ingyenes változatában. Az ingyenes Google Apps csomagot gyakran Google Alkalmazások Standard csomagnak nevezzük.
Ha már rendelkezik az ingyenes csomaggal, továbbra is ingyenesen használhatja azt. A változás az ingyenes csomag meglévő felhasználóira nincs hatással.

A Hotmailnek (Microsoft érdekeltség) is van ilyen szolgáltatása, amelyről majd egy videót is közreadunk a későbbiekben. Összességeében a Google Apps Standard szolgáltatása kicsit jobbnak tűnik. 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.