Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla előtelepítésre készen E-mail
JP-Bookmark

Tisztelt Ügyfeleink!

Többen is esnek abba a hiába, hogy a megrendeléskor nem jelölik be és választják ki a Joomla előtelepítését és úgy rendelik meg a tárhelyet. Olvasson tovább

 

Ezzel önmagában nincs is probléma hiszen egy korábbi írásunkban már megírtuk, azt hogy a tárhelyeinken attól hogy "joomlaportal"-nak hívjuk még minden további nélkül működik tárhelyünkön a Drupal, E107, WordPress vagy egyéb akár egyedi weboldal is.

Ha a megrendeléskor nem jelzik a megfelelő helyen, hogy szeretnék a Joomlat előtelepítettni (a legújabb magyar verziót "felmásoljuk" a tárhelyre így nem kell az SFTP-s másolással "bajlódni").

Ez viszont nem jelenti azt, hogy újratelepítéskor vagy ha elfelejtették a Joomla előtelepítést bejelölni akkor ezt mi utólag meg tudjuk tenni, mert sajnos erre nincs külön kapacitásunk. Éppen ezért kérjük, hogy ilyen jellegű kérésekkel ne keressék ügyfélszolgálatunkat mert nem tudjuk kérésüket teljesíteni.

Az SFTP kapcsolatról bővebben itt olvashatnak -> SFTP Beállítás
Joomla telepítési videónk itt található -> Joomla Telepítés


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.