Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Joomla 3.0.x -nek legalább PHP 5.3.1 -es verziójú szerver kell E-mail
JP-Bookmark

Elszaladt az idő a Joomla CMS rendszerrel és már a 3.0.2 -es stabil verziónál jár. A Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -es verzió használatához nég csak ajánlották a PHP 5.3-at, de megelégedett a kiforrot 5.2.x -el is így a tárhelyeink PHP 5.2.17 -el voltak szerelve. Nem is a Joomla hanem a hozzá írt bővítmények nem igazán bírkóztak meg a PHP 5.3-al így szinte a tárhelypiacon mindenhol azt a verziót ajánlották, használták, biztosították a tárhelyzolgáltatók ügyfeleiknek. Nem más a helyzet a MySQL adatbázis verziójával amely tekintetében a Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -hez a MySQL 5.0.4-et ajánlották. A Joomla 3.x-hez ebből is minimális rendszerkövetelménynek az 5.1-et lőtte be a Joomla közösség.

A lényeg az, hogy mi is haladunk a korral és a Joomla 3.0 megjelenésével PHP 5.3.x / MySQL 5.1 -et biztosítjuk a Joomla 3.x-et kérők számára. Azonban meglévő ügyfelekre is gondolva akik bizonyos komponenseket szeretnének futtatni amelyek szintén PHP 5.3.x-et igénylenek, kérésre egyszeri ingyenes áttelepítést biztosítunk illetve 3 naptári napig ideiglenes accountot biztosítunk a PHP 5.3/MySQL 5.1 szerverre.

Ki kérheti az áttelepítést?

Bárki kérhet áttelepítést:

  1. akinek a siteja véglegesítve van és az áttelepítést közvetlenül megelőzően működőképes valamint
  2. akinek a főtárhelyén maximum 1 db domain név van lekezelve és azt a domain nevet mi kezeljük és
  3. elfogadja, hogy a felhasználói nevek és jelszavak a megrendeléskori állapotra lesznek visszaállítva és
  4. vállalja, hogy az áttelepítési igényeket a megérkezésük sorrendjében, a szabad kapacitásunk függvényében végezzük melynek időtartama alatt a http://www.joomlaportal.hu/attelepitesi-folyamat.html weboldal lesz megtekinthető illetve a PHP 5.2-es tárhely hozzáférései felfüggesztésre kerülnek, továbbá
  5. az áttelepítés megtörténtét követő 3. nap déli 12 óráig jelzi ha az megfelel ezzel egyidőben a PHP 5.2-es (régi) tárhely teljes tartalma a hozzáférésekkel törlésre kerülnek és csak a PHP 5.3 tárhely marad számára elérhető, melyre visszaállás nem lehetséges. Amennyiben nem jelzi hogy az új verziójú tárhely megfelel úgy az törlésre kerül és továbbiakban nem kérhet ingyenes áttelepítést.


A PHP 5.3 -as szerverre az ideiglenes Account igénylése később kerül kitárgyalásra.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.