Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

.HU domain nevet rendeltem, de csak .joomlaportal.hu-val érhető el. E-mail
JP-Bookmark

Az online megrendelt .hu végződésű domain nevemet a megrendelés után csak a domainnevem.joomlaportal.hu helyen tudom elérni, holott én domainnevem.hu -n szeretném elérni. Megoldható ez? Tovább olvasva megtudja.A  válasz triviális és egyszerű. Igen.
De tudni kell, hogy a .hu domain nevek teljesítése 14 napos várólista után kerülnek elbírálásra a magyarországi nyilvántartó ( ISZT Nonprofit Kft. ) részéről és ha nem találnak a magyarországi domainregisztrációs szabályzatba ütköző kitételt a választott domain névvel kapcsolatban akkor azt bejegyzik. Attól az időponttól hogy bejegyezték a kiválasztott domainnevem.hu -t, a megrendelő eldöntheti hogy a domainnevem.hu vagy www.domainnevem.hu vagy domainnevem.joomlaportal.hu esetleg a www.domainnevem.joomlaportal.hu formát választja (nyilvánvalóan a saját domain nevest www.domainnevem.hu -t mivel azt kérte).
Mi minden esetben biztosítjuk a megrendeléshez tartozó domain név .joomlaportal.hu –s végződését (ezt egyébként főtárhelynek nevezzük és állandó, mivel erre fogunk hivatkozni levelezésben ill. egyéb helyeken) így mire a domain név bejegyzése megtörténik addigra a honlap is elkészülhet és ha az Joomla rendszerben lett megalkotva akkor minden további beállítás nélkül  egyből működni fog.
A tárhelyeinkre 14 napos próbaidőt biztosítunk ezért prioritásos igényeket ebben a formában nem tudunk fogadni, csak ha már rendelkezik a megrendelő legalább 1 db véglegesített tárhellyel de akkor már nincs próbaidő.
Amennyiben a megrendelést követően kiküldött díjbekérőn szereplő összeg megérkezett ( véglegesítésre került a megrendelés) megadjuk azt az időpontot amikor várhatóan a domain név bejegyzésre kerül valamint leellenőrizzük a megadott adatokat (mert az online megrendelő form csak szintaktilag ellenőriz ) és ha lehetséges akkor a problémákra felhívjuk a figyelmet (pl. magánszemély volt a megrendelő, de céges adószámot adott meg holott pedig személyi igazolványszámot kellet volna esetleg fordítva. Ekkor még korrigálható a dolog, de a bejegyzés el fog húzódni kb 3 nappal mert a megrendelés véglegesítése után már ezek a paraméterek nem változtathatóak) legrosszabb esetben ismételten be kell adni a domain nevet a helyes adatokkal.

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.