Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

E-mail postafiók és e-mail cím közti különbség E-mail
JP-Bookmark

A joomlaportal.hu minden csomagjában (ha önálló domain nevet is rendelt) korlátlan e-mail címet biztosít. Ez azonban nem postafiókot jelent. Postafiókot -szokták POP3 hozzáférésnek is nevezni - szolgáltatáscsomagunk nem tartalmaz!
Mi a különbség egy e-mail cím között és egy e-mail postafiók között? - kérdezhetik jogosan. Itt megtudhatja a választ.


Az e-mail postafiók az egy fizikális hely ahol tárolódnak a levelek. Az e-mail cím pedig egyfajta azonosító amely megmondja hogy milyen fizikális helyre kell kerülnie egy bizonyos levélnek. Tehát elegendő egyetlen e-mail postafiókkal rendelkeznünk és ahhoz hozzárendelhetünk több e-mail címet!
Azaz az e-mail cím az nem helyben tárolja a leveleket hanem egy bizonyos internetes szerveren tárolódik. De azt meg tudjuk határozni hogy abba a bizonyos intrenetes szerver azonosítójához milyen e-mail címek tartozzanak. Az e-mail postafiókhoz POP3 esetleg IMAP azonosítót is kapunk, minden esetben!

Ügyfeleink itt elolvashatják, hogyan tudják beállítani domain nevükhöz tartozó e-mail címeket. Ha mindenképpen szeretnének e-mail postafiókot (maximum 25 db, pop3 eléréssel, Zohomail szolgáltatásokkal) akkor javasoljuk olvassák el ezt az írásunkat. Az ingyennél olcsóbban nem lehet e-mail postafiókot saját domain névvel elkészíteni.


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.