Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

E-mail küldéssel kapcsolatos tudnivalók E-mail
JP-Bookmark

A joomlaportal.hu tárhelyein a levélküldés mennyisége nincs korlátozva, feltételezve az általános/átlagos felhasználás feltételeit. spam image Extrém levélküldési szokások (pl. több ezres hírlevelek napi szinten történő kiküldése) nem tartozik az általános felhasználási kategóriába.

Az egyszerűség kedvéért egy példán keresztül szeretnénk megmutatni hogy mi mit vélünk extrém levélküldési szokásnak.

Adott egy e-mail cím adatbázis, tételezzünk fel a 6-8000 felhasználói e-mail rekordot (ez egyébként már súrolja a weboldal látogatottsági szintjén is az extrém használatot, hiszen feltételezhető, hogy ezek a felhasználók napi szinten látogatják a weboldalt).

Extrém használatnak tekintjük ha a fenti e-mail címlistára küldés az alábbi szempontok valamelykének megfelel:

  1. naponta esetleg kisebb időközzel kerül kiküldésre egy hírlevél

  2. a hírlevél feladójának e-mail címe nem valós -> biztonság érdekében kérdezze le, hogy az e-mail cím más szolgáltató szervereken valósnak bizonyul-e. pl. itt -> http://verify-email.org/

  3. nincs karbantartva az adatbázis és az adatbázisban olyan címek is jelentős számmal szerepelnek amelyek látszatra sem tűnnek valósnak (pl.  valami@citormail.hu  - szándékosan van citormail.hu írva)

  4. bejelentés érkezik, hogy az adott weboldal SPAM-et küld

  5. feltörték az adott siteot vagy egy nem megfeleően megírt komponens biztonsági hibáját kihasználva a felhasználó weboldalára telepítettek SPAM küldő alkalmazást. ( Minden a webtárhelyen keresztül feltöltött vagy az FTP-n feltöltött fájl a weboldal tulajdonosával kerül meghívásra így az a "védekezés", hogy nem én töltöttem fel felesleges, mert nem tudjuk figyelembe venni.

 

Természetesen tudjuk, hogy egy-egy alkalom pl. nőnapi, karácsonyi, húsvéti akció kihíresztelése akár extrém terhelést is adhat, de ezeket tudjuk tolerálni és ezekért nem is szólunk.

Kérjük a fentieket figyelembe venni szíveskedjenek, mert ez mindannyiónk érdeke és csakis így tudjuk a szolgáltatást mindenki számára megnyugtató módon szolgáltatni.

 

Megértésüket köszönve,

joomlaportal.hu logo

  


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.