Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

14 napos ingyenes tárhely - két hét ingyen tárhely E-mail
JP-Bookmark
Próbálja ki JoomlaPortal SMALL csomagunkat akár saját .hu domain bejegyzéssel is. 14 napot ( 2 hét ) biztosítunk arra hogy a szolgáltatás díját kiegyenlítse. Ennyi idő alatt bizonyára megtapasztalja a szolgáltatásunk rendkívűli jó minőségét és döntése bizonyosan a JoomlaPortal tárhelyszolgáltatására esik. De ha Önnek mégsem felel meg szolgáltatásunk - bármilyen okból - akkor ne fizesse be a díjat és Önnek semmilyen kára nem származik.
Ha azonban a díjat kifizette azzal kinyilványítja, hogy az Ön igényeinek a tárhelyszolgáltatásunk mindenben megfelel és annak esetleges felmondása esetén a befizetett díjnak sem részét sem egészét nem követeli.
Fontos dolog, hogy a tárhelyszolgáltatás díjáról szóló számlát minden esetben csak a megrendelő nevére és címére (amit az On-line igénylőben megadott) áll módunkban kiállítani és csakis a díj megérkezését követően. A díj kiegyenlítéséig a tárhely nem minden funkciója érhető el, pl. nem lehet + adatbázist létrehozni, nem lehet + domain nevet a tárhelyhez rendelni. Természetesen ezek a korlátozások a díj kiegyenlítésével automatikusan megszűnnek és teljes funkciónalitásában használható a tárhely.

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.