Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Biztonsági kiadásként jelent meg a Joomla 1.5.18 E-mail
Joomlatárhely - Általános hírek
JP-Bookmark
Megjelent a Joomla 1.5.18 biztonsági frissítés - a joomlaportal.hu is azt használja2010. május utolsó péntekjén adta ki a Joomla közösség a Joomla 1.5.18-as verzióját amely a hivatalos kiadási jegyzék szerint is egy biztonsági frissítés.
E biztonsági frissítés megoldja a korábbi pluginok automatikus kikapcsolódásából adódó nehézségeket.
(ügyfeleink is jelezték, hogy egyes weboldalaik adminisztratív felületére nem tudnak bejelentkezni de ezzel a megoldással ismét birtokba tudták venni az oldalukat és a kikapcsolódott pluginokat vissza tudták indítani az itt letölthető fájl kicserélése után)A Joomla 1.5.18 megold még egy magas priorítású hibát is amelyet az adminisztratív felületre rosszindulattal bejelentkező felhasználók használhattak ki. Felhasználón nem feltétlenül adminisztrátort kell érteni hanem bármilyen jogosultsággal rendelkező felhasználót aki hozzáféréssel rendelkezik a backend felülethez.
A Joomla 1.5.18 nem érint modul, komponens, sablon, nyelvi és a felsoroltakon kívűl rendszer vagy adminisztratív javításokat.
A joomlaportal.hu 2010.05.29 12:00 -tól a Joomla 1.5.18 [Wojmamni ama wojnaiki] magyar nyelvű stabil verzióját kínálja fel előtelepítésre amennyiben a tárhely megrendeléskor azt Joomla-val előtelepítve kérik.

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.