Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Onlinepay - bankkártyás fizetési komponens iskolakezdési akció meghosszabbítva E-mail
akciók - promóciók - akciók bejelentése
JP-Bookmark
 

OnlinePay komponens akció meghosszabbítva a 2010-es JoomlaNap alkalmából

Most dobja fel online webshopját a bankkártyás fizetés lehetőségének felajánlásával vásárlói számára. Használja ki az OnlinePay ajánlatát amely a  szeptemberi iskolakezdés alkalmából az alábbi kuponkóddal nem kevesebb mint 50%-os kedvezményt biztosít.

Az akció 2010. október 09-ig tart.
A 2010-es JoomlaNap alkalmából.


OnlinePay - Bankkártyás fizetési rendszer

Néhány információ az Onlinepay komponensről:
Az OnlinePay szoftver szakít a hagyományokkal és teljes mértékben Joomla 1.5.x Adminisztratív felületéről beállítható mindenféle FTP vagy SQL hókuszpókusz nélkül és telepítés után egyből működik. Magának a komponensnek a működését teljes mértékben ki lehet próbálni, mivel a komponens szabadon letölthető, licencfájl nélkül DEMO MÓD-ban működik amely azonban semmilyen funkcionalitást nem tilt, csupán a fizetendő végösszeget +10.000 Ft -tal növeli.
Amennyiben Ön vagy környezete Joomla 1.5.x + VirtueMart webáruházat üzemeltet és szeretne bankkártyás fizetést bevezetni a webáruházban fontolja meg az OnlinePay komponens használatát.

A JoomlaPortal.hu tárhelyszolgáltatás technikai hátterét biztosító CRISCOMP INFORMATIKA Kft. most az iskolakezdés alkalmából, Speciális Promóció keretében a az új OnlinePay licencet vásárlók számára biztosítja a kedvezményt.
Így a vásárló - rendkívűli- 50% engedménnyel vásárolhatja meg a helyes működéshez szükséges licencet. 

A kuponkód:

JP09010802

A kuponkód, 2010. szeptember 01 és 2010. október 09-a között megrendelésekre érvényes, többször felhasználható, de megrendelésenként  (domain nevenként) csak egyszer.
Ha környezetében ismer olyat akinek épp szeretné bevezetni bankkártyás fizetési lehetőséget, adja meg neki  a kuponkódot nyugodtan.
OnlinePay komponens akció meghosszabbítva a 2010-es JoomlaNap alkalmából

 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.