Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Onlinepay - bankkártyás fizetési komponens akció a 2010-es foci VB idejére E-mail
2010. június 16. szerda, 01:00
JP-Bookmark
 

Itt a Foci-VB.
JoomlaPortal.hu - OnlinePay.hu
közös AKCIÓ!

Most dobja fel online webshopját a bankkártyás fizetés lehetőségének felajánlásával vásárlói számára. Használja ki az OnlinePay ajánlatát amely a Foci VB idejére az alábbi kuponkóddal nem kevesebb mint 50%-os kedvezményt biztosít.
OnlinePay - Bankkártyás fizetési rendszer JoomlaPortal.hu egyszerűen nagyszerű tárhely

 

Néhány információ az Onlinepay komponensről:
Az OnlinePay szoftver szakít a hagyományokkal és teljes mértékben Joomla 1.5.x Adminisztratív felületéről beállítható mindenféle FTP vagy SQL hókuszpókusz nélkül és telepítés után egyből működik. Magának a komponensnek a működését teljes mértékben ki lehet próbálni, mivel a komponens szabadon letölthető, licencfájl nélkül DEMO MÓD-ban működik amely azonban semmilyen funkcionalitást nem tilt, csupán a fizetendő végösszeghet +10.000 Ft -tal növeli.
Amennyiben Ön vagy környezete Joomla 1.5.x + VirtueMart webáruházat üzemeltet és szeretne bankkártyás fizetést bevezetni a webáruházban fontolja meg az OnlinePay komponens használatát.

A JoomlaPortal.hu tárhelyszolgáltatás technikai hátterét biztosító CRISCOMP INFORMATIKA Kft. most a Foci VB idejére, Speciális Promóció keretében a JoomlaPortal.hu Ügyfeleinek  vagy a rájuk hivatkozó új OnlinePay licencet vásárlók számára biztosítja a kedvezményt.
Így a vásárló - rendkívűli- 50% engedménnyel vásárolhatja meg a helyes működéshez szükséges licencet. 

A kuponkód:

JP06101541

A kuponkód a foci VB idejére szól, többször felhasználható, de megrendelésenként  (domain nevenként) csak egyszer.
Ha környezetében ismer olyat akinek épp szeretné bevezetni bankkártyás fizetési lehetőséget, adja meg neki  a kuponkódot nyugodtan. Ha az OnlinepPay megrendelésekor a megjegyzés mezőben beírja az Ön JoomlaPortal.hu-nál bérelt főtárhelyének nevét  ebben a  formában:  "Ajánló:  xydomain.joomlaportal.hu" és az OnlinePay kompones licenc díja is megérkezik akkor Ön a joomlaportal.hu tárhelyének következő éves díjából 50% kedvezményt kap ha azt a fociVB alatt hosszabbítja meg további egy évvel. Ebben a konstrukcióban csak egy ajánlót tudunk figyelembe venni.

Példa: Ha az Ön joomlaportal.hu -s főtárhelye "selena-fan.joomlaportal.hu" és az Ön által küldött OnlinePay komponenst vásárló ezt a fentieknek megfelelően ( "Ajánló: selena-fan.joomlaportal.hu" ) jelzi akkor ha a tárhelye 2011.03.19 .-ig érvényes és ha élni kíván a kedvezménnyel 2012.03.19 -ig féláron - azaz jelenleg 2000 Ft +ÁFA áron - most előre megújíthatja joomlaportal.hu-s tárhelyét ha azt most fizeti ki.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.


JoomlaPortal - Egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.