Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

JoomlaPortal a JoomlaNap 2010 rendezvényen E-mail
JP-Bookmark

A joomlaportal.hu, mint a Joomla rendszer elkötelezettje, idén is részt vesz a JoomlaNap-on.
A JoomlaNapra viszünk magunkkal 10 db kupont amelyet új tárhely rendelése esetén lehet felhasználni. ( Meglévő tárhely bővítésére is, de csak bővítésre. ) Ezeket a kuponokat csak személyesen adjuk át.

 

Ha Ön nem is jön el a JoomlaNap 2010-re, mert éppen nem ér rá, akkor hívja fel ismerőse figyelmét, hogy most igen kedvező áron ( főtárhely 50% -os kedvezménnyel = 2000 Ft + ÁFA ) juthat egyszerűen nagyszerű tárhelyhez a kupon ellenében.

Azok akik bővítenék meglévő tárhelyüket a jelenlegi méretről, legyen az SQL vagy fájltárhely szintén felhasználhatják a kupont.

onlinepay_kuponok Techikai szolgáltatók a JoomlaNap 2010 szervezői számára felajánlottak 3 db 50%-os, 1 db 75%-os, 1 db 100%-os kedvezményt biztosító kupont amelyet az OnlinePay licencfájl megvásárlására lehet fordítani egészen 2010. december 31-ig. Természetesen ők döntik el hogy ezt ajándékként vagy sorsolás vagy egyéb úton adják oda annak akié lesz.

( A CIB Bank most úgyis akciózza az e-commerce szolgáltatását, akár a belépési díjat is elengedi! )

A joomlaportal.hu nyitólapján adja le szavazatát arról, hogy jelen lesz-e Ön a JoomlaNap 2010-en, ez csak egy felmérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 


 
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2022 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 6000 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.